Et tesisleri ve yumurta paketleme tesislerine yönelik olarak Bordo Beyaz Bayrak Güvenilir Gıda Üretim Ödülü bilgilendirme toplantısı 22 Mayıs 2017 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Gıda ve Yem Şube Müdürü Cemal ÇETİNKAYA, konuşmasına toplantıya katılan işletme yetkililerine teşekkür ederek başladı. ÇETİNKAYA ''Lokantalar, oteller ve restoranlara yönelik yapılan bu uygulamadan çok güzel sonuçlar aldık. Bordo Beyaz Bayrak Güvenilir Gıda Üretim Ödülü uygulamasına et tesisi ve yumurta paketleme tesislerinde de başlayacağız. Bu şekilde teşvik yöntemleriyle kaliteli üretim yapılmasını amaçlıyoruz'' dedi. Cemal ÇETİNKAYA, konu hakkında işletme yetkililerinin fikirlerini alarak konuşmasına son verdi.
Toplantı; kurum personellerinden Gıda Mühendisi Dr. Nalan ÖZER ve Veteriner Hekim Aysel AYGÜN'ün toplantıya katılan et tesisi ve yumurta paketleme tesis yetkililerine Bordo Beyaz Bayrak Güvenilir Gıda Üretim Ödülü kriterleri hakkında bilgi vermesi ile son buldu.