ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ELAZIĞ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • İDARİ YAPI
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • BAĞLI BİRİMLER
    • PERSONEL LİSTESİ
  • KURUMUMUZ
    • HİZMET STANDARTLARI
    • KURUMSAL KİMLİK
    • İÇ KONTROL SİSTEMİ - KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
  • PROJELERİMİZ
  • SU ÜRÜNLERİ
  • FAALİYETLERİMİZ
  • ÇİFTÇİ SAYFASI
  • TARIMSAL METEOROLOJİ
    • ZİRAİ HAVA TAHMİN RAPORU
    • ZİRAİ DON UYARI SİSTEMİ
  • BASINDA BİZ
  • ETKİNLİKLER
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksElazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

Kantinlerde Gıda Güvenilirliği...

7.10.2016 / Gösterim Saysı : 1658 / Arşiv

​2016-2017 yılı eğitim öğretim döneminde uygulanacak okul kantinleri için Kantin Eylem Planı İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğümüzce hazırlanarak faaliyete geçirildi. Bu Eylem Planı kapsamında, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İl Müdürlüğümüz işbirliği ile ilimizde faaliyet gösteren kantin işletmecilerine "Kantin Eylem Planı ve Gıda Güvenilirliği" konusunda bir eğitim çalışması düzenlendi.

 Eğitim çalışmasında söz alan Gıda ve Yem Şube Müdürü Cemal ÇETİNKAYA, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının memleketimize, milletimize ve çocuklarımıza hayırlar getirmesini, sağlıklı bir sezon olması temennisinde bulundu. Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Kantin Eylem Planı kapsamında bir eğitim çalışması başlatıldığını dile getirdi. Sürekli irtibat halinde olmak adına, kaynaşmak adına ve kantin işletmecilerine 5996 sayılı Kanun kapsamında bazı yükümlülükleri hatırlatmak adına denetimler yapılacağını söyledi. Ayrıca Kantin Eylem Planı kapsamında ilimizdeki okullarda öğrencilerimiz arasında Fahri Gıda Müfettişleri seçileceğini belirtti ve ilimizde uygulanmaya başlanan "Bordo Beyaz Bayrak" uygulaması hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra kurum personellerinden Gıda Mühendisi Dr. Nalan ÖZER toplantıya katılan kantin işletmecilerine Kantin Eylem Planı, gıda güvenilirliği, okul kantin ve yemekhanelerinin taşıması gereken asgari teknik ve hijyenik özellikler hakkında bilgiler verdi. 

Fotoğraf Galerisi (6)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Salkaya Köyü’Nde “Gıda Güvenilirliği Ve İsrafı ...
  • İpekböceği Yetiştiriciliği Projesi Kapsamında ...
  • “Hayvancılık Sektör Sorunları Ve Çözüm Önerile ...
  • Kaçak Avlanmanın Önüne Geçmek İçin Denetimler ...
  • Okullarda Gıda Güvenilirliği Eğitimi Devam Edi ...
  • 12 Mayıs Uluslararası Bitki Sağlığı Günü

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Olgunlar Mahallesi İshak Sunguroğlu Sokak No:7 Elazığ/Merkez

  • Telefon : 0 (424) 241 16 16

  • Faks : 0 (424) 241 10 72

  • E-Posta : elazig@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​