Sofralarımızın vazgeçilmezi olan ekmek başta olmak üzere, pasta ve diğer unlu mamullerin sağlıklı şartlarda sofralarımıza ulaşmasını sağlamak maksadıyla ilimizde başlatılan denetim seferberliği kapsamında, İl Müdürlüğümüz Kontrol Görevlileri tarafından denetimler gerçekleştirildi.
Gıda Denetim Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde, fırınların teknik ve hijyenik şartlarının kontrolü yapıldı; işletmelerin üretim aşamasından tüketiciye ulaşım sürecine kadar hijyen gerekliliklerine riayet edilmesi hususunda fırın çalışanlarına bilgilendirmelerde bulunuldu.
Yapılan denetimlerde, 5996 sayılı Kanun kapsamında gerekli işlemler gerçekleştirilmiştir.
İl Müdürlüğümüz personeli tarafından vatandaşlarımızın güvenli gıda tüketmesini sağlamak amacıyla denetimlerimiz aralıksız devam edecek.